2019 Assen – Tickets I DTM.com I The official website

DTM Assen

(19.–21.07.2019)

TICKET CATEGORIEËN

CATEGORYVRIJDAGZATERDAGZONDAGWEEKEND
120,00 €79,00 €79,00 €89,00 €
220,00 €69,00 €69,00 €79,00 €
320,00 €59,00 €59,00 €69,00 €
420,00 €49,00 €49,00 €59,00 €

TICKETS BESTELLEN

VRIJDAG

ZATERDAG

ZONDAG

WEEKEND

TICKETS

U kunt gedurende het weekend uw entreekaarten kopen aan de kassa's van het TT Circuit Assen.

 

VIP Hospitality Assen

 

Geniet van het DTM-debuut op het wereldberoemde TT Circuit Assen met je vrienden, familie, collega's of zakelijke partners. Ervaar de DTM races in stijl en beveilig jezelf een van de populaire VIP-hospitality-pakketten.

 

 

Download Broschüre: DE | EN | NL


 

Legends Club

 

De beste locatie op het TT-circuit! Nergens anders proeft u de sfeer van de legendarische ‘Cathedral of Speed’ zo goed als vanuit de Legends Club, dankzij het zicht op de imposante TT-tribunes, start/finish en de allesbeslissende chicane. De Legends Club is gesitueerd op het binnenterrein op de eerste en tweede verdieping van het VIP-gebouw ter hoogte van de Geert-Timmerbocht.

LEGENDS CLUB PRIVILEGES:

 • Comfortabele inrichting met veel oog voor detailen aandacht voor de rijke motorsporthistorie
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Tafels voor grotere en kleinere gezelschappen
 • Vrijwel rondom beglazing
 • Balkon
 • Dakterras met loungemeubelen
 • Zicht op GT-bocht en start/finish
 • TV-schermen en LIVE commentaar
 • Open bar (Bier, wijn en frisdrank)
 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Uitgebreide lunch met LIVE-cooking
 • Snacks
 • Paddock toegang

 

 


 

WANNEER WIL JE ONS BEZOEKEN?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Er zijn drie belangrijke wijzigingen ten opzichte van 2018 :

 1. Toegang tot de paddock is nu altijd inbegrepen bij alle tickets, zolang de paddockvoorraad strekt.
 2. In de laagste prijscategorieën hebben kinderen nu gratis toegang, tot en met 14 jaar wanneer ze worden begeleid door een volwassene.
 3. De verschillende ticket categorieën zijn onderdeel van maximaal zeven niveaus, waarbij categorie 1 de hoogste kwaliteit bevat.

Een volwassene kan op één toegangskaart in de laagste prijscategorie maximaal drie kinderen tot een leeftijd van 14 jaar GRATIS meenemen. De gratis tickets voor deze kinderen kunnen vooraf besteld worden of bij de kassa’s van de baan afgehaald worden. Voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar is het raadzaam om tijdens de bestelling direct de gratis kaarten te reserveren. Voor tickets in de hogere prijscategorieën kunnen kindertickets voor de halve prijs worden bij besteld.

Kies met vrienden, familie of zakenrelaties voor één van de geheel verzorgde VIP-hospitality arrangementen langs het parcours, al vanaf 89 euro ex BTW. Neem voor meer informatie contact op met de organisator LDP International b.v. [email protected]

Kinderen tot en met 6 jaar, vergezeld door een betaalde volwassene hebben gratis toegang tot alle evenementdagen. Let op: op zaterdag en zondag worden geen zitplaatsen voor kinderen gegarandeerd in de categorieën 1-3. Aanbeveling: neem voor kinderen jonger dan 6 jaar gehoorbescherming mee.

Jeugd in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar krijgt gratis toegang met een zitplaats in categorie 4. Voorwaarde is dat ze vergezeld worden door een volledig betaalde volwassene (maximaal 3 jongeren).

Rolstoelgebruikers kunnen op vertoon van hun mindervalidenkaart kaarten bestellen met 50% korting. Neem voor het bestellen contact op met de organisator via telefoonnummer 0592-318 055 of stuur een e-mail aan [email protected]

Tijdens de DTM zijn twee mindervalidenplateaus geopend: de Haarbochttribune (bereikbaar via verharding) en de Ossebroekentribune (bereikbaar via halfverharding). Deze plateaus zijn toegankelijk voor mindervaliden en één eventuele begeleider. In de directe omgeving van de plateaus bevinden zich aangepaste toiletvoorzieningen. Let op: wil je de paddock bezoeken, maak dan gebruik van het plateau in de Ossebroeken, op geringe afstand van de ingang paddock aan de tunnelweg. Je kunt namelijk met een rolstoel geen gebruik maken van de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune.

Rolstoelgebruikers kunnen op vertoon van hun mindervalidenkaart kaarten bestellen met 50% korting. Neem voor het bestellen contact op met de organisator via telefoonnummer 0592-318 055 of stuur een e-mail aan [email protected]

Het paddockticket is inbegrepen in alle kaartcategorieën, zolang de voorraad strekt.

De voorverkoop tickets zijn gemiddeld 10 euro goedkoper dan kaartjes van dezelfde categorie aan de kassa, dit kan een prijsvoordeel van maximaal 35% betekenen. Naast het prijsvoordeel biedt het eerder kopen van kaarten een grotere kans om op de gewenste tribune te komen zitten. Bovendien kunnen de gratis kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar vooraf worden gereserveerd.

Binnenkort start de voorverkoop via Primera. Je kunt dan alle kaarten bij je lokale vestiging bestellen en direct meenemen. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Primera winkel.

VOORDELEN

Kies je unieke zitplaats op alle racebanen

Direct te bestellen bij de organisator

Originele tickets

Originele prijzen

Alle tickets zijn 10 euro goedkoper dan aan de kassa

Snelle levering

Betrouwbare klantenservice

VERZENDOPTIES

• Per post
[email protected]
• Mobiel ticket
• Wereldwijde verzending

BETALINGSMOGELIJKHEDEN


TICKET HOTLINE

+49 1806 386 386
Maandag-vrijdag van 08:00 tot 18:00 (Duits of Engels)
(€0.20 including VAT per call from the German landline, maximum €0.60 Euro including VAT from the German mobile-phone network.)